Om MyWay Begravelser | MyWay Begravelser
Få hjælp til din sidste vilje

Om MyWay Begravelser

Jeg hedder Susanne Hviid og står bag MyWay Begravelser. Jeg tilbyder hjælp til personlige begravelser – både med at udtrykke din egne ønsker og med at opfylde andres.

Susanne Hviid - Den Hvide Enke

Jeg har været den nærmeste til at planlægge begravelsen for to afdøde mænd og pårørende til min mor, da min far og mormor døde. Jeg er overbevist om, at det gør mig klog på begravelser – og den forståelse vil jeg gerne bruge til at hjælpe andre.

Idegrundlaget for mit firma er at tilbyde honorarafregnet, personlig rådgivning i de vigtige spørgsmål om død og begravelse.

Jeg er ikke bedemand eller ceremonimester, så det er ikke mit første mål at afvikle begravelser. Jeg har i stedet en mission om at få flere til at tage stilling til vigtige spørgsmål efter døden. Ud fra dine ønsker vil jeg hjælpe til at lave en drejebog, så begravelsen og dit endelige hvilested bliver, som du ønsker det.

Samtidig vil jeg gerne opfordre og rådgive dig om de valg, der kan gøre det svært for dine nærmeste – fx de ukendtes grav, hvilested i havet, organdonation eller hvis du ønsker at testamentere din krop til medicinsk forskning.

Hos mig kan du ikke få advokathjælp. Det er heller ikke et sted, hvor du kan få hjælp til at bearbejde din sorg. Det er heller ikke som hos en bedemand, der mod betaling overtager alle opgaverne.

Til gengæld får du hjæp til at gøre en begravelse personlig i stedet for noget, der shoppes og overlades til andre.

Jeg har mine personlige erfaringer, er praktisk, ser muligheder, er god til at snakke, har empati, nysgerrig og ser meninger med livet og døden. Jeg er god til konflikthåndtering, men bedre til at forebygge.

Kontakt mig endelig, hvis du vil snakke om, hvad der skal ske til din begravelse, selvom den forhåbentlig først finder sted om mange år.

Kontakt mig også, hvis du skal planlægge en begravelse, men gerne vil gøre det anderledes eller billigere, end det den traditionelle bedemand tilbyder.